Nieuws en Evenementen
+31 (0)111 691489
+31 (0)6 42991619
Wilt u liever telefonisch reserveren, bel ons.

Minicamping Slagershof Zeeland

U zoekt een camping in Zeeland, de provincie met de meeste zonuren van Nederland, dan is onze gezellige, schone camping beslist iets voor u. Boerderijcamping Slagershof is gerealiseerd in 1993. We hebben naast de camping ook een boerderij, dus er is altijd volop bedrijvigheid.

.       

 

De kinderen kunnen zich goed vermaken op Camping Slagershof

De kinderen genieten vooral van de ruimte die de camping en de boerderij te bieden hebben. U ziet ook voor hen staan we garant voor een vakantie vol actie en plezier. Ook is er een recreatieruimte waar u gezellig kunt zitten, terwijl uw kinderen tafeltennissen, of zich aan de voetbaltafel vermaken. 

Waarom naar Slagershof!

  • 25 comfortplaatsen met 10 ampére, water en afvoer per kampeerplek.  
  • Het kampeerveld is extra goed gedraineerd en omringd door een mooie, dichte windsingel.
  • We zijn een rustige camping met ruime plaatsen, waarbij gastvrijheid en gemoedelijke sfeer en een goede verzorging hoog in het vaandel staan.
  • Onze camping is uitermate geschikt voor senioren en gezinnen met jonge kinderen.
  • Buiten staat er voor hun een trampoline ter beschikking en ook kunnen ze in de speeltuin gebruik maken van schommels, klimtoestel, glijbanen, wipdieren, roltonnen of een vierpersoons wip. Er hangt een volleybalnet en baskets voor balspellen.
  • Ook is er een recreatieruimte waar u gezellig kunt zitten, terwijl uw kinderen tafeltennissen, of zich aan de voetbaltafel vermaken.
  • Voor uw duik- en/of surfpakken is er een spoelplek waar u uw surf- en duikpak kunt schoonspoelen en laten drogen. 
  • Tot slot kunt u bij ons ook uw kleding wassen en drogen (wasmachine en wasdroger) en zijn er zelfwarmende doucheruimtes
    

  

Voor de liefhebbers liggen er boeken en spellendozen voor algemeen gebruik. Ook is er een folderrek aanwezig waar u alle informatie uit de omgeving kunt vinden.

Goede parkeergelegenheid en fietsenstalling

Tussen 23.00 en 7.00 uur willen we graag een goede nachtrust voor onze gasten garanderen. Parkeergelegenheid voor uw auto is er genoeg op het naastgelegen parkeerterrein of na overleg in de buurt van uw caravan. Ook is er de mogelijkheid om uw fietsen in de schuur te stallen en indien mogelijk op te laden, zodat ze droog kunnen staan. Er zijn voldoende verharde plaatsen voor grote en kleine campers aanwezig.

Kortom zoekt u een gezinscamping waar het niet te druk en overvol is en waar jong en oud zich prima kan vermaken, dan is camping Slagershof de camping voor u bij uitstek. Een echt kleine familiecamping waar een ieder zich thuis voelt. Zelfs de hond kunt u natuurlijk meenemen, maar op het terrein en de staanplaats natuurlijk wel aangelijnd houden.

Dus graag tot ziens op onze camping,

Familie Slager