Nieuws en Evenementen
+31 (0)111 691489
+31 (0)6 42991619
Wilt u liever telefonisch reserveren, bel ons.

Omgeving Oosterschelde

Onze camping ligt op loopafstand van de Oosterschelde, waar men kan vissen en duiken, evenals in het Grevelingenmeer, waar tevens ook gezwommen, gesurft en gezeild kan worden, en vergeet onze mooie bossen niet. Tevens is onze camping gelegen nabij Brouwershaven. 

Rustzoekers, natuurliefhebbers en sportieve vakantiegangers

Rustzoekers, natuurliefhebbers en sportieve vakantiegangers zoals wandelaars en fietsers zullen het bij ons prima naar hun zin hebben. Naast de rust die onze bezoekers waarderen is er ook genoeg gelegenheid om actief te genieten van uw vakantie. U ziet in de nabije omgeving genoeg vertier om te zwemmen, fietsen, surfen, zeilen, vissen, duiken, paardrijden, wandelen, kanovaren en natuurlijk vergeten we de zonaanbidders niet, die van heinde en verre naar onze zonnige, mooie, schone en brede stranden of duinen aan de Noordzee komen.

    

Schouwen Duiveland

Schouwen- Duiveland is het noordelijkste eiland van de provincie Zeeland, met als grootste plaats de stad Zierikzee en het stadje Brouwershaven.
Daartussenin ligt het dorp Kerkwerve. In de Ring staat een PKN kerk, tevens is er in de buurt een CG kerk te bezoeken. In de Ring is tevens een snackbar/ café te vinden, en iets verderop is er ook een garage. In het buitengebied ligt dan onze boerencamping, op de grens van het ruim 400 ha. tellend natuurgebied Plan Tureluur, wat uitgestrekt ligt tussen Serooskerke en Zierikzee.

         

En hebt u op het eiland alles gezien en gedaan dan ligt onze minicamping ook ideaal voor uitstapjes met het hele gezin naar de gezellige steden zoals Goes, Veere, Middelburg, Vlissingen of Rotterdam. En wat dacht u van een dagje Brugge in België, zelfs dat is van hieruit goed te doen.